Teccom | telefonie, digitale tv, internet en computers!

De tweede grote pijler van Teccom: computers.

  1. Verkopen en herstellen van computers, laptops en randapparatuur. Ook als u die elders heeft gekocht.
  2. Geen stock of online webwinkel. Dus altijd de laatste nieuwe computers.

 

1. Verkopen en herstellen van computers, laptops en randapparatuur.

Wenst u een nieuwe computer? Of een nieuwe laptop of een harde schijf? Dan bekijkt Teccom wat u ├ęcht nodig hebt en configureert de voor u beste computer. Dat is niet altijd de duurste! Waarom zou u een dure grafische kaart aanschaffen als u nooit van plan bent online te gamen?

Uw oude computer doet het niet meer? Roep er Teccom bij, ook als u de computer niet bij ons gekocht heeft. Bij Teccom stellen we geen vragen.

Toch doen wij vaak wonderen als het om het herstellen van computers gaat. Enkele technische knepen van de kenner in combinatie met onze ruime ervaring in ICT zorgen ervoor dat u misschien geen nieuwe pc moet kopen. Dat betekent voor u een flinke besparing.

 

Ja, mijn pc heeft een onderhoudsbeurt nodig. Zo snel mogelijk. 0472 90 55 32

 

2. Geen stock of online webwinkel.

Mensen vragen soms waarom wij zulke scherpe tarieven hanteren? Teccom doet geen onnodige investeringen in eigen stock, een eigen verkooppunt of een online webshop. Onze sterkte is dat wij persoonlijk bij onze klanten aan huis of in het bedrijf gaan. Zo streven wij naar een duurzame klantenrelatie op lange termijn.

Bovendien biedt deze strategie ons de kans om steeds de laatste nieuwe onderdelen te selecteren om een nieuwe computer te configureren. Op die manier bieden wij merkcomputers van topkwaliteit die nog jarenlang mee zullen zijn met hun tijd.

 

Twijfel niet. Ga online met uw droomcomputer. Contacteer ons nu!

 

 

TECCOM BVBA

Koningin Astridstraat 25 / 2
8210 Veldegem
info@teccom.be


Tel : 0472/90.55.32
Fax : 050/68.43.65


OND. NR. : BE 0831.740.851
FORTIS : BE22 0016 2857 6547