Teccom | telefonie, digitale tv, internet en computers!

Telecom van levensbelang voor zelfstandigen en kmo’s

Telecom is vandaag méér dan telefoneren alleen. Telecom betekent vandaag ‘efficiënte communicatie’ met klanten en leveranciers, op elk moment van de dag. Dit mag u trouwens letterlijk nemen. Als de ene kant van de wereld slaapt, bruist de andere kant van energie.

 

Internet

Bedrijven zijn afhankelijk van het internet en telefonie. Dan kunt u maar beter vertrouwen op een ervaren partner zoals Teccom die weet waar het over gaat. Het is belangrijk dat u kiest voor een internetverbinding met servicegarantie. Dan kunt u altijd verder werken, wat er ook gebeurt.

 

Diverse tariefplannen voor telefonie

U kunt vandaag kiezen tussen vele tariefplannen voor traditionele telefonie. De mogelijkheden zijn enorm, de verschillen soms groot. En ook de verwarring. Kies voor een tariefplan waarbij u voordelig kunt bellen naar uw nauwste collega’s.

Het uitpluizen van het voor u voordeligste tarief laat u best over aan een ervaren specialist zoals Teccom.

 

Contacteer mij voor een afspraak.

 

Telecom voor kmo’s en starters.

In de Startersspecial van Ondernemen van juli 2011 stond een heel interessant artikel over Telecom voor starters. Het artikel is evenzeer van toepassingen voor kmo’s. Het artikel is geschreven door Kristof Lidou, sales director, Small & Medium Enterprises, Belgacom Group.

 

Lees hier het hele Telecomdossier voor starters, door Kristof Lidou van Belgacom

TECCOM BVBA

Koningin Astridstraat 25 / 2
8210 Veldegem
info@teccom.be


Tel : 0472/90.55.32
Fax : 050/68.43.65


OND. NR. : BE 0831.740.851
FORTIS : BE22 0016 2857 6547